Antena Meniu Search
x

Unul dintre fii lui Silviu Prigoană s-a răsturnat cu mașina

Unul dintre fii lui Silviu Prigoană a ajuns aseară la spital după ce a intrat cu maşina într-un stâlp şi apoi s-a răsturnat

Vezi și

Unul dintre fii lui Silviu Prigoană a ajuns aseară la spital după ce a intrat cu maşina într-un stâlp şi apoi s-a răsturnat.

Silvius Prigoană era pe o şosea din Cluj când un TIR i-ar fi apărut brusc în faţă.

 Ca să evite impactul, tânărul de 24 de ani a tras de volan, a ieşit de pe şosea, după care bolidul rupt un stâlp de lemn şi s-a lovit de un podeţ. Când au ajuns medicii la accident, au găsit maşina răsturnată, dar Silvius nu avea nicio zgârietură. A fost dus însă la spital cu o ambulanţă pentru mai multe investigaţii.

 „În jurul orei 21.00, un bărbat de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 C, E 576, cu direcția Dej-Gherlă, la intrare în localitatea Nima, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabila, intrând în coliziune cu un stâlp.

 În urma impactului, conducătorul auto ar fi suferit leziuni ușoare, fiind transportat la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produss accidentul”, a declarat pentru Someșeanul.ro, vineri seară, Carmen Jucan – purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Unul dintre fii lui Silviu Prigoană s-a răsturnat cu mașina