Antena Meniu Search
x

Unul dintre răniţii în accidentul de pe A2 este în stare FOARTE GRAVĂ. 24 de persoane mai sunt internate în spital

O persoană internată la Spitalul Floreasca în urma accidentului care a avut loc sâmbătă dimineaţă pe A2 se află în stare extrem de gravă, dar stabilă, la Secţia de Terapie Intensivă.

UPDATE 14:00 Numărul persoanelor rănite în accidentul de sâmbătă de pe A2 care mai sunt încă internate în spital este de 24, 20 de persoane fiind deja externate, a declarat Valentin Popescu, purtător de cuvânt al Ministerului Sănătăţii.

La Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt patru victime ale accidentului, tot aici aflându-se şi cel mai grav caz, la Terapie Intensivă. La Secţia Chirurgie fuseseră iniţial duse două persoane, însă una dintre acestea a solicitat externarea.

De asemenea, la Secţia Ortopedie mai sunt internaţi doi pacienţi. O femeie în vârstă de 70 de ani, care venise cu leziuni foarte grave în urma accidentului, internată la Terapie Intensivă, a decedat sâmbătă seară. Iniţial, la Spitalul de Ugenţă Floreasca fuseseră aduşi 11 răniţi.

În Spitalul Bagdasar - Arseni sunt 6 răniţi, la Spitalul Pantelimon sunt internaţi 3, iar la Spitalul Sf. Ioan tot 3. Medicul Alexandru Taşcu, şeful Secţiei Neurochirurgie, declara sâmbătă seară că două persoane internate au traumatism cranio-cerebral, iar alte două au leziuni de coloană vertebrală.

Spitalul Universitar mai are în îngrijire 3 persoane rănite în accidentul de pe autostradă, iar la Spitalul Elias se află 4 victime. O singură victimă se mai află la spital în Călăraşi.

Ştirea iniţială

O persoană internată la Spitalul Floreasca în urma accidentului care a avut loc sâmbătă dimineaţă pe A2 se află în stare extrem de gravă, dar stabilă, la Secţia de Terapie Intensivă.

La Secţia Chirurgie fuseseră iniţial duse două persoane, însă una dintre acestea a solicitat externarea. De asemenea, la Secţia Ortopedie mai sunt internaţi doi pacienţi.

Citeşte şi Detalii TERIFIANTE ies la iveală în cazul tragediei de pe A2: Ultima maşină implicată în accident a rămas cu kilometrajul blocat la 118 km/h. Primul şofer lovit: “Eu am redus viteza, îmi apăr viaţa mea” (FOTO)

O femeie în vârstă de 70 de ani, care venise cu leziuni foarte grave în urma accidentului, internată la Terapie Intensivă, a decedat sâmbătă seară.

Iniţial, la Spitalul de Ugenţă Floreasca fuseseră aduşi 11 răniţi.

Vezi şi Mărturia ŞOCANTĂ a șoferului de la care a pornit accidentul de pe A2. “Am auzit o bubuitură, exact ca o explozie. Eu nu am nicio vină” (VIDEO) 

Patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 57 au fost rănite în urma accidentului care a avut loc, sâmbătă dimineaţă, pe autostrada Bucureşti-Constanţa, pe sensul de mers spre Constanţa, fiind implicate 29 de maşini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Unul dintre răniţii în accidentul de pe A2 este în stare FOARTE GRAVĂ. 24 de persoane mai sunt internate în spital