Antena Meniu Search
x

Unul dintre soferii autocarului prabusit in Muntenegru, angajat al Politiei Capitalei

Unul dintre cei doi soferi este angajat al Directiei generale de Politie a Municipiului Bucuresti. Barbatul lucreaza in cadrul Serviciului de Logistica si era in timpul liber la momentul producerii accidentului.

Vezi și

UPDATE 11:40 Angajatul Politie Capitalei conducea autocarul in momentul producerii accidentului. Barbatul se afla pe lista persoanelor care au decedat.

"Cu ocazia verificarilor efectuate pentru identificarea victimelor accidentului din Muntenegru a reiesit ca unul dintre conducatorii auto al autocarului este angajat al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, la Serviciul de Logistica. Respectivul angajat se afla in timpul liber, iar din data de 25 iunie urma sa figureze in concediu de odihna legal, aprobat de conducerea unitatii unde isi desfasura activitatea", se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei, citat de Mediafax.

George Ciobanu are 45 de ani, este casatorit si are un copil. Lucreaza la Politia Capitalei din 1991, iar din anul 2000 activeaza ca sofer in structurile de logistica.

In conformitate cu prevederile legale, politistul putea sa indeplineasca si alte activitati remunerate daca acest lucru nu ii afecta desfasurarea activitatii din cadrul politiei.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Unul dintre soferii autocarului prabusit in Muntenegru, angajat al Politiei Capitalei