Antena Meniu Search
x

Update / 6 oameni spulberați de un șofer grăbit

Un tânăr este şi acum în comă după ce a fost spulberat ieri pe trotuar, de un şofer, în capitală. Alţi cinci oameni au fost răniţi, după ce tânărul de 20 de ani, aflat la volan, a pierdut controlul maşinii

Vezi și

Un tânăr este şi acum în comă după ce a fost spulberat ieri pe trotuar, de un şofer, în capitală. Alţi cinci oameni au fost răniţi, după ce tânărul de 20 de ani, aflat la volan, a pierdut controlul maşinii

Totul, din cauza vitezei, spun martorii. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Un bărbat, martor al măcelului, a încercat să-l ajute pe unul dintre tinerii întinşi pe asfalt. Băiatul era plin de sânge şi nu părea să reacţioneze. Lângă el, un altul era culcat la pământ. Nu părea rănit, doar speriat. La doar câţiva paşi distanţă, în stare gravă, întinsă lângă o maşină, o altă victimă avea nevoie de ajutor.

Lângă trotuar, medicii, coborâţi dintr-o ambulanţă abia oprită, s-au grăbit să dea primul ajutor unui băiat întins chiar lângă bordură. Tânărul era în stare critică.

În total au fost şase răniţi ieri în zona centrală a Bucureştiului. Tot un tânăr a fost cel care, într-o clipă de neatenţie, putea să-i omoare. În faţa camerelor de filmat, şoferul de 20 de ani pare pus pe glume.

Nu are permis de zece ani, ci doar de câteva luni. Asta însă nu l-a împiedicat să gonească, spun martorii.

O dubă ar fi intrat în faţa sa şi când a încercat s-o ocolească a ajuns pe contrasens, apoi pe trotuar.

Pe trotuar a lovit întâi trei pietoni. Apoi a intrat într-o maşină parcată. A împins-o în alţi trei oameni şi s-a oprit într-un autoturism parcat. Cinci dintre victime au ajuns la două spitale din Capitală pentru îngrijiri medicate. Două sunt şi acum în stare foarte gravă. La doar 28 de ani, un tânăr este în comă. Între timp, şoferului i s-a deschis un dosar penal pentru vărămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Update / 6 oameni spulberați de un șofer grăbit