Antena Meniu Search
x

UPDATE! A fugit de acasa pentru a da o lectie parintilor!

Disparitia unui copil a adunat o armata de salvatori! Baiatul de 15 ani a fugit de acasa, dupa o cearta cu mama lui. Nu a mai ajuns la meditatii, ci s-a oprit intr-o padure

Vezi și

Baiatul a plecat de acasa dupa o cearta cu mama lui. Singurul semn ca ar fi trecut pe langa malul Bistritei a fost bicicleta aruncata intr-un sant.

O mama disperata a cerut ajutorul intregii comunitati. Au raspuns chemarii zeci de vecini si politisti, ajutati de un caine de urma. In cautarea fiului ei, femeia s-a gandit la ce-i mai rau. Mai ales ca nu era prima oara cand singuratatea l-a trimis in cautarea mortii. “Mi-a spus unul dintre colegii lui ca ar fi mai avut o tentativa, a vrut sa se spanzure, dar nu i-a reusit”, a declarat Brighite Pop, diriginta copilului.

Colegii ii cunosteau gandurile mai bine decat proprii parinti. “El le spune colegilor tot timpul ca nu este iubit, ca el nu are pe nimeni. Tatal lui fiind plecat, cred ca-i este dor de el”, a mai spus Brighite Pop.

Departe de tatal lui, neinteles de mama, si-a lasat casa in urma. Dupa ore intregi de cautari, voluntarii incepeau sa-si piarda speranta. Dar seara, grijile li s-au spulberat. Baiatul de 15 ani a fost gasit intr-o localitate invecinata, la cativa prieteni. Parintii sunt decisi, acum, sa ceara ajutorul unui psiholog.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! A fugit de acasa pentru a da o lectie parintilor!