Antena Meniu Search
x

Update / Afacerist de 35 de ani, din Pitești, a fost găsit spânzurat

"Iertaţi-mă! Nu sunt un infractor! Am încercat să muncesc! Vă iubesc pe toţi". E biletul de adio al unui om de afaceri de 35 de ani din Piteşti care s-a sinucis, azi-noapte.

Vezi și

"Iertaţi-mă! Nu sunt un infractor! Am încercat să muncesc! Vă iubesc pe toţi". E biletul de adio al unui om de afaceri de 35 de ani din Piteşti care s-a sinucis, azi-noapte. 

Bărbatul ar fi fost copleşit de controalele ANAF şi îngrijorat de faptul că şi procurorii DIICOT au vrut să-i verifice afacerea. Aseară, a profitat că soţia lui a lipsit de acasă, a plecat la sediul firmei şi şi-a pus capăt zilelor. Femeia l-a căutat ore în şir, iar când l-a găsit, a fost prea târziu. Răzvan, soţ şi tată a doi copii, nu mai respira.

Răzvan le-a scris copiilor şi soţiei, înainte să-şi ia viaţa. Tânărul afacerist şi-ar fi planificat în detaliu sinuciderea, fără să bănuiască cineva ceva.

Omul de afaceri era acasă cu soţia lui, atunci când a luat decizia finală. Şi, ca să poată pleca fără să fie luat la întrebări, a trimis-o pe femeie la magazin, după apă. Apoi, a plecat şi el.

Tânărul s-a dus glonţ la depozitul de detergenţi pe care îl patrona. Şi acolo s-a sinucis. Soţia lui l-a căutat disperată, ore la rând. Când a ajuns la el, Răzvan nu mai avea puls.

Afaceristul s-ar fi sinucis, cred cunoscuţii, din cauza controalelor de la ANAF. În ultimele zile, inspesctorii i-au trecut pragul de mai multe ori şi i-au verificat în amănunt toate actele. În urma lor, şi procurorii DIICOT ar fi vrut să arunce un ochi peste documentele de la firmă. Iar asta l-ar fi stresat foarte tare pe Răzvan.

La începutul săptămânii, atunci când s-a trezit cu mascaţii peste el, afaceristul a fost nevoit să pună lacătul pe poartă. Nimeni n-a ştiut, însă, cât de marcat a rămas.

Răzvan mai căra o povară. Acum trei ani, şi-a văzut cel mai bun prieten murind după ce maşina cu care se întorceau de la o petrecere s-a răsturnat de pe pod, pe malul râului Argeş.

Trupul neînsufleţit al afaceristului a fost dus la morga Spitalului Judeţean din Piteşti pentru necropsie. Doi copii minori au rămas orfani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Update / Afacerist de 35 de ani, din Pitești, a fost găsit spânzurat