Antena Meniu Search
x

UPDATE ALERTĂ cu bombă la metroul bucureștean. Circulaţia a fost reluată după ce pirotehniştii au găsit Pepsi, Prigat şi un sandwich în sacoşa abandonată

Alertă cu bombă la metroul bucureștean. Nu se circulă între stațiile Timpuri Noi și Eroilor.

UPDATE 20.30 Pirotehniştii au găsit Pepsi, Prigat şi un sandwich în sacoşa abandonată într-un tren de metrou

"În urma controlului pirotehnic de la metroul, tras la remiza de la Unirii, s-a găsit o sticlă de Pepsi, una de Prigat şi un sandwich”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Traficul la metrou a fost reluat, a precizat sursa citată.

Poliţia Capitalei a mai arătat că decizia de evacuare a călătorilor din staţiile de metrou, după ce într-un tren a fost găsită o sacoşă abandonată, a apartinut Metrorex.

Directorul Centrului de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române, Ramona Dabija, a declarat, pentru News.ro, că o persoană a anunţat, vineri seară, că într-o garnitură de metrou este un colet suspect.

Călătorii din tren au fost evacuaţi şi apoi trenul a fost scos din staţie, la Unirii şi tras pe o linie moartă, pentru a fi vertificat de pirotehnişti, care au găsit în sacoşa abandonată băuturi răcoritoare şi un sandwich.

Ştirea iniţială

Alertă cu bombă la metroul bucureștean.

Nu se circulă între stațiile Timpuri Noi și Eroilor.

Poliţia Capitalei a anunţat că se fac verificări la o garnitura de metrou în care este o sacoşă abandonată.

Potrivit sursei citate, circulaţia la metrou este oprită între staţiile Eroilor şi Timpuri Noi.

Directorul Centrului de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române, Ramona Dabija, a declarat, pentru News.ro, că o persoană a anunţat că într-o garnitură de metrou este un colet suspect.

Călătorii din tren au fost evacuaţi şi apoi trenul a fost scos din staţie, la Unirii şi tras pe o linie moartă, pentru a fi vertificat de pirotehnişti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » UPDATE ALERTĂ cu bombă la metroul bucureștean. Circulaţia a fost reluată după ce pirotehniştii au găsit Pepsi, Prigat şi un sandwich în sacoşa abandonată