Antena Meniu Search
x

UPDATE! Anamaria Prodan a pierdut sarcina

Sunt momente de cumpana in familia Prodan-Reghecampf. Anamaria, sotia antrenorului Stelei, a ajuns la spital in Vinerea Mare: a piedut o sarcina

Vezi și

Ca un traznet. Asa a picat vestea in familia Reghecampf-Prodan. Anamaria a ajuns la spital chiar in Vinerea Mare. Sotul, Laurentiu, se pregatea de meci, cu Steaua, cand a aflat ca medicii nu au mai putut face nimic. Fatul se oprise din evolutie, iar copilul murise in pantecul sotiei. “Baietii au fost alaturi de mine, le multumesc foarte mult”, a spus Reghe.

Pe Laurentiu l-au consolat jucatorii. Dupa fiecare gol, fotbalistii au alergat la el si i-au sarit in brate.

Pe sotia lui, au incurajat-o fanii care au umplut de mesaje pagina ei de facebook. De pe patul de spital, Anamaria a gasit puterea sa le raspunda. "Va multumesc pentru gandurile frumoase. O sa trecem si peste asta cu bine. Aceasta nenorocire o sa ne intareasca si mai tare si o sa ne uneasca si mai mult. Asa a vrut Dumnezeu. El stie mai bine daca e bine sau daca e rau."

La 40 de ani, Anamaria Prodan era gravida in trei luni si isi dorea o fetita. Apropiatii spun ca s-ar fi temut ca va pierde copilul inca de cand a aflat ca e iar insarcinata. Era o sarcina cu probleme, din cauza celor trei operatii de cezariana de pana acum. Ana are doua fete din prima casnicie si un baietel, cu Laurentiu Reghecampf.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Anamaria Prodan a pierdut sarcina