Antena Meniu Search
x

Update / Autorităţile au repornit căutările planorului dispărut în munți în urmă cu aproape o lună

Pilotul Mircea Crăciun este de negăsit, la o lună de când a dispărut cu planorul pe care îl pilota. În tot acest timp, sute de oameni au luat la pas pădurile din şapte judeţe, dar nu au găsit niciun indiciu despre locul în care s-ar fi putut prăbuşi

Vezi și

Pilotul Mircea Crăciun este de negăsit, la o lună de când a dispărut cu planorul pe care îl pilota. În tot acest timp, sute de oameni au luat la pas pădurile din şapte judeţe, dar nu au găsit niciun indiciu despre locul în care s-ar fi putut prăbuşi. Salvatorii scotocesc zona de la limita judeţelor Braşov şi Covasna, iar cu ei ţine pasul soţia pilotului, care speră cu orice preţ să ajungă la locul unde ar putea fi soţul ei.  

Soţia pilotului şi şeful ISU pun la punct ultimele detalii pentru traseul pe care vor merge în căutarea planorului. Femeia se alătură unuia dintre grupurile de salvatori şi coboară din vârful muntelui, cu speranţa că va da peste cel mai mic indiciu care să restrângă zona de căutare.

Aproximativ 50 de pompieri, jandarmi montani şi vânători de munte sunt instruiţi şi pornesc să scotocească pădurile în căutarea planorului dispărut pe data de 7 august.

În ultimele zile, căutările au fost făcute la limita dintre Braşov şi Covasna, unde ar fi existat câteva indicii date de apelurile din ziua în care a dispărut pilotul Mircea Crăciun.

Până acum au fost scotocite pădurile din judeţele Argeş, Bacău, Braşov, Buzău, Covasna, Harghita şi Vrancea. Astăzi vor fi reluate căutările şi pe alte trasee montane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Update / Autorităţile au repornit căutările planorului dispărut în munți în urmă cu aproape o lună