Antena Meniu Search
x

Baiatul din Dolj diagnosticat cu obezitate morbida a fost internat in Bucuresti

E prima zi din viata lui Alexandru, baiatul-gigant din Dolj, alaturi de medicii din Bucuresti, cei care sunt gata sa-i schimbe viata. Copilul a fost preluat aseara, la initiativa colegilor de la "Acces Direct", si dus la o clinica privata din Capitala.

Vezi și

Medicii de aici sunt convinsi ca situatia se va schimba radical, imediat dupa ce-i vor stabili un regim alimentar adecvat. Iau in calcul si variante unei interventii chirurgicale.

Aseara, Alexandru, baietelul obez, a ajuns intr-o clinica privata din Bucuresti. Pe targa, Alexandru a privit in jurul lui tot timpul, pana cand a fost urcat in lift si dus in salon. Nu si-a scapat tatal din ochi si nici medicii, care l-au pus acum sub investigatii.

“Suntem in cursul unei evaluari, care va cuprinde implicarea unei echipe multidisciplinare, multiple investigatii si analize care pot presupune, la un moment dat, chiar si chirurgie”, spune medicul Catalin Copaescu.

“El ar fi trebuit sa aiba 25 maxim de kilograme si are 120 si cu un retard marcat psihomotor, ca al unui copil de un an si jumatate, maximum doi ani”, explica doctoral Gabriela Katona.

Copilul nu vorbeste, nu rade si nu merge. Niciodata, baietelul n-a trantit, in graba, usile, ca sa poata iesi s-alerge in parc, cu prietenii lui.

Din cauza obezitatii, copilul are problemele respiratorii si cardiace. Medicii din Bucuresti spera sa-l ajute sa slabeasca si, astfel, sa traiasca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Baiatul din Dolj diagnosticat cu obezitate morbida a fost internat in Bucuresti