Antena Meniu Search
x

UPDATE! Cadavrul unui nou-nascut, gasit langa spitalul din Targu Carbunesti

Un bebelus de numai o zi a ajuns hrana pentru caini. A fost mancat de viu de animale in curtea spitalului din Carbunesti. Nou-nascutul fusese aruncat in iarba, intr-o punga. A fost sfasiat de cainii care i-au smuls picioarele

Vezi și

Copilul a fost gasit dimineata de infirmiere. “Eram cu colega mea, stergeam geamul si m-am uitat pe fereastra”, a povestit infirmiera Magdalena Ghimpau.

Bebelusul era infasurat intr-o punga. Lasat in iarba, cu tot cu placenta, ca un gunoi oarecare. Angajatele spitaluluii au aruncat o privire in punga, iar imaginea le-a lasat fara grai. Infirmierele au anuntat medicii iar curtea spitalului s-a umplut de criminalisti.

Copilul se nascuse la termen si din primele cercetari nu avea mai mult de 30 de ore de viata. Directorul spitalului spune ca bebelusul nu a fost nascut in maternitatea din Targu Carbunesti. “Nu a fost inregistrata nicio nastere de pe data de 15. In ultime doua zile, nu a fost inregistrata nicio gravida in saptamanile 37, 38, 39”, a explicat Constantin Tarziu, managerul Spitalului din Targu Carbunesti.

Politia face acum ancheta pentru a afla cine este mama copilului. “S-a dispus efectuarea unei necropsii. Maine, vom avea rezultatul pentru a vedea daca bebelusul era viabil”, a precizat Emil Mota, procurorul-sef la Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj.

Daca va fi gasita femeia ar putea fi cercetata pentru pruncucidere. Pedeapsa poate ajunge pana la sapte ani de inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Cadavrul unui nou-nascut, gasit langa spitalul din Targu Carbunesti