Antena Meniu Search
x

UPDATE! Calugarul homosexual Andrei, viata desfranata in sutana

Aplecarea lui n-a fost doar pentru cele sfinte, ci si spre cele pacatoase. Cand nu facea matanii, facea show erotic! Calugarul acuzat ca a fugit cu banii manastirii Bobota este vedeta gay. In trecut, a dansat lasciv intr-o trupa de travestiti

Vezi și

Cand nu avea rochie neagra, adica sutana, se prezenta Sorin Filip. Cand era pe scena, in rochie de seara. Era Cecille del Sol. In manastire era fratele Andrei.

Trecutul calugarului e lung si plin de ispite ca o zi de post. La inceput a fost croitor. “L-am cunoscut pe Sorin in 2006-2007, cand cocheta cu croitoria”, a declarat Lucian Dunareanu, presedinte al Asociatiei “Be an angel”.

Si-a croit astfel si o noua vocatie. A pasit, cu dreptul, pe scena, cu trupa Toxice. “I se parea foarte interesant ce facem noi, ca barbat, sa te imbraci in femeie si sa joci in travesti si si-a dorit si el sa intre in trupa noastra”, a mai spus Dunareanu.

Luni la rand, a fost ispita cluburilor de homosexuali. Apoi, “am aflat si noi ca se calugarea. Ceea ce mi s-a parut destul de amuzant”, a adaugat presedintele asociatiei.

Vocatia l-a impins apoi spre credinta. Si s-a aplecat profund in dogme, pana cand a aruncat peruca si a devenit fratele Andrei. La manastirea Nicula, apoi la Bobota, in Salaj. Unde s-a facut repede iubit de calugari. “Ei l-au apreciat pentru cumintenia lui, pentru harnicia lui, pentru fraternitatea de care a dat dovada”, a explicat Gabriel Gardan, purtator de cuvant al Episcopiei.

Pana intr-o zi cand cel rau si-a bagat coada in mintea lui si i-a intors credinsa pe dos. A fugit cu tot cu banii manastirii. In fata lui, multi enoriasi si-au facut cruce. Si inca isi mai fac cruce, dar cu mana stanga. “Vai de mine, Doamne fereste! Calugarul nu putea face asa ceva”, spun oamenii.

Acum, il urmareste politia. Fratele Andrei ar fi fugit la muntele Athos cu banii furati din manastire. Acum poate fi tentat de o noua vocatie. Cea de puscarias. Ar putea fi iar muza baietilor in zeghe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Calugarul homosexual Andrei, viata desfranata in sutana