Antena Meniu Search
x

UPDATE! Cascadorul Sobi Cseh a fost transferat la spital

Rugaciunile noastre se indreapta in aceste clipe catre Szobi Cseh. Fostul Cascador trece prin momente grele. In ultimele zile, starea sa de sanatate s-a agravat din cauza unei infectii

Vezi și

Din pacate, nu a aparut nicio veste buna in ceea ce priveste starea de sanatate a cascadorului. A urmat un tratament pentru o suferinta hematologica, dar febra persista deja de mai bine de o saptamana, iar medicii de la Insistutul Fundeni n-au reusit sa depisteze cauza, dar banuiesc ca este vorba despre o infectie. Syobi Cseh a ajuns ieri la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes, unde a fost deja supus mai multor investigatii medicale complexe.

Cel care a fost autorul unor cascadorii spectaculoase unicat chiar pe plan mondial si a jucat in mai toate scenele de actiune si lupta filmate in studiourile cinamografice din Romania se lupta acum pentru viata.

Cazul este unul delicat si din cauza varstei pacientului, 70 de ani, si sa nu uitam ca anul trecut, marele cascador a fost diagnosticat cu mielom multiplu si tumora la coloana. Sa speram ca va reusi si de aceasta data o cascadorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Cascadorul Sobi Cseh a fost transferat la spital