Antena Meniu Search
x

UPDATE! Cei doi tineri gasiti carbonizati intr-o masina, ucisi pentru droguri. Noua suspecti au fost retinuti

Patru dintre suspectii in cazul dublului asasinat din Mehedinti ar putea fi arestati preventiv in urmatoarele ore! Printre ei, si un minor. Un alt minor, martor la crima, este cercetat in stare de libertate

Vezi și

Cei sase suspecti au capetele plecate. Printre ei, doi baieti minori si o fata. Cu totii au fost saltati aseara si dusi la Parchetul de pe langa Tribunalul Mehedinti, Ei ar fi vinovatii la dublul asasinat. Cel in care o fata de 19 ani din Turceni si un barbat de 28 de ani, din Filiasi, au sfarsit in masina-cuptor. “Am inteles ca pentru etnobotanice s-ar fi ajuns aici”, sustine un martor.

Droguri pe care unul dintre suspecti le cumpara de la tanarul din Filiasi. In seara crimei, grupul si-ar fi dat intalnire tot pentru asta, undeva in afara orasului Motru. S-au certat insa, iar cei sase si-ar fi batut pana la moarte victimele. Pentru droguri si bani.

Dupa crima, suspectii ar fi vrut sa arunce masina in care se aflau trupurile victimelor intr-un lac. Pentru ca autoturismul s-a impotmolit, i-au dat foc. Flacarile n-au sters, insa, toate indiciile. Asa au ajuns politistii la ei. Suspecta de 22 de ani este cercetata in stare de libertate pentru complicitate la crima. La fel si unul dintre minori. La ea acasa procurorii au gasit o haina de sange si doua prosoape. Ceilalti patru, urmeaza sa fie arestati preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Cei doi tineri gasiti carbonizati intr-o masina, ucisi pentru droguri. Noua suspecti au fost retinuti