Antena Meniu Search
x

Desfigurat de un luptător K1 după o întâlnire la magazin

A ieşit la cumpărături şi a primit, rest, o bătaie soră cu moartea! Un bărbat a ajuns cu maxilarul rupt, capul spart şi hainele pline de sânge la spital. A făcut greşeala să intre, cu soţia, în acelaşi magazin în care era şi un rival mai vechi.

Vezi și

O răzbunare dureroasă pentru o ceartă mai veche. Tânărul şi soţia lui s-au întâlnit în această dimineaţa cu bătăuşul la un magazin din cartierul în care locuiesc.

Vânzătorul recunoaşte că le-a cerut celor doi soţi un preţ de trei ori mai mare pentru o cutie de iaurt şi o sticlă de suc. Cuplul a ieșit din magazin, iar în urma lor a venit celălalt bărbat.

Ar fi luat de pe jos o piatră zdravănă pe care ar fi aruncat-o direct în capul tânărului. Cu faţa plină de sânge, victima s-a prăbuşit la pământ.

Se pare că se cunoaşte cu agresorul de aproximativ un an de zile şi în aceasta dimin pe fondul unor conflicte mai vechi s-ar fi luat la cearta.

Agresorul a dispărut între timp. Iar vânzătorul de la magazin pretinde că nu-l cunoaşte.

Acelaşi agresor care astăzi l-ar fi ameninţat pe bărbatul aflat încă pe patul de spital.

Victima a depus deja o plângere oficială pe numele agresorului. Poliţiştii de la secţia 25 au deschis un dosar în acest caz, iar bătăuşul riscă până la 15 ani de închisoare dacă va fi acuzat de tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Desfigurat de un luptător K1 după o întâlnire la magazin