Antena Meniu Search
x

Update / Detalii revoltătoare în cazul pedofilului din Giurgiu

Învăţătorul pedofil din Singureni îşi spunea vânătorul de imagini. Era vânător de copii şi îşi pândea elevii după ore. 11 fetiţe şi băieţi de numai câţiva ani au fost supuşi la perversiuni, sechestraţi şi ameninţaţi cu moartea

Vezi și

Învăţătorul pedofil din Singureni îşi spunea vânătorul de imagini. Era vânător de copii şi îşi pândea elevii după ore. 11 fetiţe şi băieţi de numai câţiva ani au fost supuşi la perversiuni, sechestraţi şi ameninţaţi cu moartea

Dascălul îi ademenea în pădure sau acasă, îi dezbrăca şi îi abuza sexual, cu camera de filmat în mână. Imaginile au ajuns la poliţişti, iar învăţătorul a fost arestat. Şocaţi, părinţii copiilor le-au povestit reporterilor Observator prin ce coşmar trec. 

Sunt mame care şi-au dat copiii la şcoală, ca să înveţe carte. Părinţi care şi-au încredinţat copiii învăţătorului, fără să ştie că de la catedră le zâmbea, de fapt, un pedofil. Şi sunt copii, băieţi şi fete, pe care învăţătorul Gabriel Dedu i-a supus, ani în şir, la abuzuri cumplite. Una dintre victime avea doar şase ani când a ajuns în casa lui.

Învăţătorul era mereu cu obiectivul îndreptat către elevi. Îşi spune vânătorul de imagini. Era, de fapt, vânător de copii. Îi pândea pe uliţele din Singureni şi îi ademenea cu bani, cu jocuri sau cu promisiuni.

Săptămâna trecută, două mame au intrat în panică, după ce copiii lor, băiat şi fată, n-au mai ajuns noaptea acasă. Spre dimineaţă, i-au căutat şi la casa învăţătorului.

Învăţătorul îi ascundea pe cei doi copii în întuneric, în spatele ferestrelor acoperite cu o pătură. Ca să-şi reducă victimele la tăcere, le dădea bani sau le ameninţa cu moartea. O altă copilă a fost abuzată timp de doi ani. Tatăl ei a găsit-o în casa învăţătorului. Copiii au mărturisit, într-un final, prin ce coşmar au trecut. Devastaţi, părinţii au depus plângeri.

În casa dascălului, poliţiştii şi procurorii au găsit zeci de imagini explicite cu elevi şi l-au arestat preventiv. Tatăl lui, şi el fost învăţător, s-a înfuriat la vederea reporterilor Observator, pe care i-a ameninţat cu o piatră.

Pentru părinţi, învăţătorul pedofil e un monstru. Pentru psihiatri - un om grav bolnav.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Update / Detalii revoltătoare în cazul pedofilului din Giurgiu