Antena Meniu Search
x

UPDATE! Dinu Patriciu, executat silit

Executorii s-au trezit cu noaptea-n cap si au plecat glont spre casa lui Dinu Patriciu. Aveau de recuperat o datorie in numele lui Peter Imre. Dar au plecat asa cum au si venit, pentru ca omul de afaceri nu era acasa

Vezi și

La primele ore ale diminetii, executorul judecatoresc a sunat la poarta lui Dinu Patriciu, la Silistea Snagov. Dar s-a izbit de o bariera. Si la propriu si la figurat. Omul de afaceri nu era acasa. A plecat deci asa cum a venit. Cu mana goala. Deocamdata. Cel care a trimis executorul la Dinu Patriciu este chiar unul dintre apropiatii sai, Peter Imre, pe care chiar omul de afaceri l-a numit director general peste intreaga sa afacere.

Peter Imre conduce in continuare Adevarul Holding, dar este angajatul altului patron. Si are un alt aliat din familia Patriciu: Dana. Peter Imre a acceptat chiar sa fie martor in procesul in care Dana Patriciu cere sa administreze intreaga avere pe motiv ca sotul ar fi lipsit de discernamant.

A refuzat sa ofere detalii, insa surse apropiate acestuia declara ca a initiat procedura de executare pentru o datorie de 80.000 de euro. Nici miliardarul nu a dorit sa comenteze situatia. Insa, intors in tara de curand, dupa transplantul de ficat suferit in Italia, Dinu Patriciu spunea, acum cateva zile, ca e pregatit sa lupte cu ,,pasarile de prada''.

Executorul care a plecat azi cu mana goala se va intoarce, probabil, curand. Poate obtine o hotarare judecatoreasca pe care o poate folosi sa intre pe proprietatea lui Dinu Patriciu si fara acordul lui. Apoi poate confisca orice obiect de valoare care ar putea acoperi paguba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Dinu Patriciu, executat silit