Antena Meniu Search
x

UPDATE! Doi hoti, prinsi cu focuri de arma, dupa o urmarire spectaculoasa prin Capitala

Au fost impuscaturi ca-n filme pe strazile Capitalei. Doi talhari periculosi au spart cu masina un baraj al politiei. Apoi au gonit cativa kilometri cu anchetatorii pe urmele lor.

Vezi și

Cand s-au trezit prinsi ca-ntr-o menghina, suspectii au incercat sa fuga. Au fost opriti doar de focurile de arma trase de politisti.

Nu se toarna un film. Recuzita este reala. O masina ciuruita de gloante inconjurata de politisti, criminalisti si mascati. O echipa Observator au fost acolo. I-a filmat pe suspecti chiar dupa ce au fost incatusati. Au cedat de abia dupa ce politistii au tras mai multe focuri de arma.

Sunt toti plini de sange, dar niciun muschi nu le tremura pe fata. Un barbat fotografiat de criminalisti nici nu clipeste. Este doar unul dintre suspectii care le-a dat batai de cap politistilor. Era filat de patru luni. Specialist in jafuri.

Masina cu numar de Vrancea venea dinspre Podul Fundeni si a fost oprita de politisti. Razboiul a inceput la cativa kilometri distanta. Talharii au fost surprinsi de politisti in timp ce dadeau un jaf. 30.000 de euro le-ar fi ajuns in buzunare. Pe strada Ciorcarliei, politistii au incercat sa-i blocheze in trafic.

Talharii au intrat cu autoturismul intr-o alta masina, iar apoi au incercat din nou sa fuga. Inca se mai vad urmele de cauciucuri pe sosea. Ca sa-i opreasca, politistii au tras cel putin patru focuri de arma. Tuburile de la cartuse sunt inca pe sosea. Doi dintre talhari au ajuns la spital.

Banii furati au fost recuperati iar suspectii sunt acum audiati la politie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Doi hoti, prinsi cu focuri de arma, dupa o urmarire spectaculoasa prin Capitala