Antena Meniu Search
x

UPDATE! Dosarul Microsoft: Dorin Cocoș, Gabriel Sandu, Nicolae Dumitru și Gheorghe Ștefan, arestați preventiv

Cocoş, Niro, Pinalti şi fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu au fost arestaţi preventiv. Sunt acuzaţi că împreună ar fi luat peste 20 de milioane şpagă în dosarul Microsoft

Vezi și

Cocoş, Niro, Pinalti şi fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu au fost arestaţi preventiv. Sunt acuzaţi că împreună ar fi luat peste 20 de milioane şpagă în dosarul Microsoft

Dorin Cocoş a ieşit din sala de judecată înainte ca instanţa să ia o decizie. I-a expirat ordonanţa de reţinere aşa că a fost un om liber.

Presupuşii săi complici în afacerea Microsoft, Gheorghe Ştefan zis Pinalti, omul de afaceri Dumitru Nicolae, zis "Niro" şi fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, au ieşit fără cătuşe de la instanţă, înainte de pronunţare.

Au rămas avocaţii lor să-i convingă pe judecători că n-au motive să emită mandate pe numele lor. Nu sunt probe certe, pe care instanţa supremă le vrea, astfel încât să se dovedească că într-un fel sau altul domnul Stefan a primit un euro, nu patru milioane de euro din aceasta operatiune.

Procurorii DNA au spus altceva. "Pericolul de ordine publică este singurul argument pentru toţi. Acesta a fost motivul pentru care au decis să-i reţină, după o zi în care i-au audiat vreme de 15 ore".

În faţa judecătorilor au răspuns la întrebări mult mai puţin timp. Cei patru au ajuns la instanţă ieri după amiază. În formaţie de câte doi, au împărţit aceeaşi pereche de cătuşe! Pinalti şi Niro zâmbeau! În spatele lor, Cocoş şi Sandu parcă încercau se ascundă.

Au grăbit paşii când i-au văzut pe jurnalişti şi n-au privit spre camerele de filmare.

Probele prezentate de anchetatori i-au convins pe judecători. Aceştia au decis ca ei patru să-şi petreacă următoarea lună după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Dosarul Microsoft: Dorin Cocoș, Gabriel Sandu, Nicolae Dumitru și Gheorghe Ștefan, arestați preventiv