Antena Meniu Search
x

UPDATE! Dosarul Transferurilor, un nou termen

Procesul maraton al greilor din fotbal se joaca in prelungiri. Dincolo de decizia judecatorilor, patronii din fotbal au marcat, astazi, un punct in deplasare. Copos si Borcea au spus ca ei au adus profit cluburilor. Si mai mult decat atat, ca au imprumutat bani ca se le salveze din faliment

Vezi și

Bogatii Ligii Intai au dat azi inca un test in fata instantei supreme. Dupa cinci ani de anchete si audieri in Dosarul Transferurilor, le-au cerut magistratilor sentinta. “Daca Romania este un stat de drept, nu am motive sa imi fie teama”, a declarat George Copos.

Judecatorii i-au audiat pe sase dintre cei opt inculpati in cel mai mare proces din fotbalul romanesc. Cristi Borcea le-a explicat pe indelete cum se fac banii in fotbal. "Nicolae Mitea a venit la 12 ani pe 10 mingi, de la Juventus Colentina. A fost junior la Dinamo pana la varsta de 16 ani jumatate. A plecat de la Dinamo prin grila platita de Rapid, pe 6.000 de dolari. (…)Toate transferurile efectuate au adus profitabilitate de 1.800 la suta clubului", se arata in stenogramele audierilor.

Intr-un acces de sinceritate, Giovanni Becali a povestit cum a fentat Fiscul: "Singura faradelege facuta de mine a fost in Spania. Pana in anul 2002, daca un contract era de un milion de dolari, clubul mai platea doar 200.000 impozit", ar fi declarat acesta.

In schimb, George Copos a jucat, din nou, rolul afaceristului falimentat de fotbal: „Am facut o eroare ca am intrat ca finantator la Rapid! Am renuntat la 23 de milioane de euro pentru a salva clubul, erau imprumuturi si garantii", a mentionat Copos, potrivit stenogramelor.

Dupa aproape sapte ore de audieri, dosarul greilor din fotbal a primit un nou termen.

In cel mai mare proces din fotbalul romanesc, procurorii DNA ii acuza pe greii din fotbal de 12 transferuri frauduloase. Prejudiciul ar depasi 10 milioane de euro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Dosarul Transferurilor, un nou termen