Antena Meniu Search
x

Update / Drogurile i-au împins spre moarte

Întâmplare dramatică dar mai ales şocantă, în Oradea. Doi băieţi de 15 şi 17 ani au murit împreună după ce s-au aruncat în gol de pe acoperişul unui bloc

Vezi și

Întâmplare dramatică dar mai ales şocantă, în Oradea. Doi băieţi de 15 şi 17 ani au murit împreună după ce s-au aruncat în gol de pe acoperişul unui bloc

Drogurile au fost mai puternice decât dorinţa de a trăi, cred cei care i-au cunoscut. Unul dintre ei şi-a sunat prietena. Şi i-a mărturisit că este pentru ultima oară când îi mai vorbeşte. 

Drogurile i-au împins la moarte, spun cei care i-au văzut cu doar câteva minute înainte de gestul fatal. O femeie s-a gândit chiar că ar putea fi hoţi care dau târcoale zonei.

Martorii audiaţi deja confirmă faptul că i-ar fi auzit chiar urcând pe acel bloc cu 10 etaje şi alergând, aşa, ca într-un demaraj. În buzunarul unuia dintre ei, anchetatorii au găsit o amendă de la poliţie pentru consum de băuturi alcoolice.

Rafael şi-a sunat fosta prietenă cu puţin înainte să moară. I-a spus că vorbeşte pentru ultima oară cu ea pentru că este singura în care are încredere. Apoi a închis. În schimb, pe profilul de facebook al lui Iosif, băiatul apare într-una din poze pe acoperişul unui bloc, imitând zborul. Colegii şi profesorii sunt zdruncinaţi de cele întâmplate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Update / Drogurile i-au împins spre moarte