Antena Meniu Search
x

Update / Femeie însărcinată în 5 luni bătută în trafic

Scene de o violenţă cumplită au avut loc la Târgovişte. O femeie însărcinată şi soţul ei au trecut prin momente de groază.

Vezi și

 Scene de o violenţă cumplită au avut loc la Târgovişte. O femeie însărcinată şi soţul ei au trecut prin momente de groază.

Mai mulţi indivizi i-au atacat în propria maşină şi i-au bătut cu sălbăticie, de i-au lăsat aproape leşinaţi. Asta pentru că şi-au permis să meargă prea încet. Dădeau cu picioarele înăuntru câte unu. Dădeau cu pumnii. Toţi veneau. Unu pe-o parte, altu pe-o parte.

Atacul s-a petrecut fulgerător. Indivizii s-au năpustit asupra lor cu o furie oarbă. Luaţi prin surprindere, şoferul şi soţia lui, însărcinată în luna a 5-a, n-au putut nici măcar să se apere. Agresorii au dat în ei mai ceva ca în sacii de box.

Nici măcar rugăminţile disperate ale femeii care încerca să-şi apere pruncul din pântece şi soţul nu i-a impresionat. Tot scandalul a pornit de la o banală şicană în trafic.

Şoferul şi soţia lui se întorceau aseară liniştiţi de la munte. Mergeau prea încet iar asta i-ar fi scos din sărite pe pasagerii altei maşini. La un moment dat, şoferul a încercat să evite un accident. Profitând de ocazie, din cealaltă maşină au coborât 6 persoane care au început să îi lovească.

Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi distrugere. Bărbatul şi soţia lui au ajuns la spital. Femeia va rămâne internată o perioadă pentru ca medicii să-i monitorizeze sarcina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Update / Femeie însărcinată în 5 luni bătută în trafic