Antena Meniu Search
x

UPDATE! Fiica lui Gigi Becali are probleme cu legea

Tatăl e după gratii, fiica are dosar penal! Teodora, fata cea mare a lui George Becali, a lovit cu maşina un bărbat care traversa strada, departe de trecerea de pietoni

Vezi și

Cele mai frumoase averi ale lui Becali sunt cele care îi poartă numele. Fata cea mare, Teodora, e cel mai nou şofer din familie. Şi deja are probleme.

Acum aproape două luni Teodora conducea jeep-ul tatălui său, pe o şosea în cartierul Pipera. Era în coloană, când i-a apărut în faţă un pieton beat, care a decis că nu are nevoie de zebră ca să ajungă pe trotuarul opus. Bărbatul de 37 de ani s-a oprit pe capota bolidului condus de fiica lui Becali.

Fiica lui de 19 ani nu ar fi avut viteză, în momentul accidentului. Însă victima de pe şosea a decis că vrea dreptate. Şi poate bani.

Astăzi, Teodora a intrat tot cu maşina pe poarta vilei din Pipera. Dar n-a mai stat la volan, ci pe scaunul din dreapta mamei ei. Vecinii au cunoscut-o pe fata latifundiarului şi în noua ei ipostază de şoferiţă. Şi au numai cuvinte de laudă.

Nenorocirea fetei lui Becali ar putea trece, după ce bărbatul lovit va depune la dosar rezultatul expertizei medico-legale. În funcţie de acesta, anchetatorii vor decide dacă Teodora va fi următorul Becali care ajunge în instanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Fiica lui Gigi Becali are probleme cu legea