Antena Meniu Search
x

UPDATE / Gelozia l-a transformat intr-un monstru

Cu un ordin de restrictie in mana, o femeie s-a refugiat la rude de frica sotului violent si betiv. N-a ajutat-o. Barbatul i-a ranit cu un cutit intreaga familie, ca sa se razbune.

Vezi și
O privire salbatica punea stapanire pe barbat de fiecare data cand bea. Si o furie care le-a alungat de-acasa pe sotia lui si pe cele doua fiice. Satule de scandaluri si de amenintari, cele trei si-au gasit refugiu acasa la o sora de-a femeii. Acolo credeau ca sunt in siguranta.

De teama ca o va ataca pe ea sau pe una dintre cele doua fiice, femeia a obtinut un ordin de restrictie. O hartie fara valoare pentru mintea intunecata de alcool a barbatului.

Noaptea trecuta si-a pus amenintarile in practica. A pus mana pe un cutit si a mers la casa cumnatei. Stia ca sotia lui se refugiase acolo. A intrat si a lovit fara mila. “L-m impins cat l-am impins pana la o usa, el s-a intors cu spatele la noi si a scos cutitul de la brau. In acest timp i-a bagat cutitul intr-o parte asa la sora mea si iar inca o data aici”, a povestit cumnata barbatului.

Apoi a plecat in cautarea soþiei. Intr-un moment de luciditate si-a dat seama de ce a facut. A incercat sa-si ia zilele.  “Barbatul, pacient este agresorul femeilor. Le-a injunghiat si el s-a automutilat. Pacientul este dus in sala de operatii cu plaga abdominala penetranta, soc hipovolemic”, a declarat medicul Carmena Piseru, sef UPU Vaslui.

Daca va supravietui ranilor pe care si le-a provocat, va fi cercetat pentru tentativa de omor. Cele doua femei pe care a incercat sa le ucida sunt in afara oricarui pericol.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / Gelozia l-a transformat intr-un monstru