Antena Meniu Search
x

UPDATE! Gigi Becali, Borcea si Mazare, la slujba de Inviere

Milionarii din fotbal s-au intors toti, pentru o noapte, cu fata la cele sfinte. S-au strans in bisericuta din Pipera, sa ia lumina. Giovani Becali s-a inchinat, dupa ce a tinut post

Vezi și

In noaptea de Inviere, Gigi Becali nu iese niciodata din curtea bisericii fara sa ciocneasca mai intai oua rosii. A respectat intocmai ritualul si aseara. A ciocnit mai intai cu sotia, Luminita, si apoi cu restul lumii. A pierdut. Dar a si castigat. Si a infulecat oul fara sa stea pe ganduri. “Oul pe care il mananc, imediat dupa Hristos a inviat, are cel mai bun gust din lume! De aia nu rezist si-l mananc”, a spus parlamentarul.

Cel mai evlavios dintre parlamentari, Becali a asteptat sa ia lumina in biserica din Pipera. Si a cantat cu preotii. Gigi nici nu a apucat sa-l salute pe finul Borcea. Oricum, fostul actionar dinamovist a plecat imediat dupa ce a luat lumina. A venit la slujba impreuna cu sotia, Alina, dar si cu baietii din prima casnicie.

De inviere si varul lui Gigi, Giovani Becali, s-a rugat la biserica si a luat lumina. “Am tinut sapte saptamani post, m-am simtit bine”, a spus acesta.

Bine s-a simtit si primarul Mazare, care a monopolizat atentia enoriasilor la slujba. Cu crucea din argint aurit, primita cadou de la arhiepiscopul Tomisului la gat. Copii nu s-au abtinut sa o atinga. Chiar daca a facut-o pe DJ-ul la slujba, Mazare a renuntat pentru o noapte la club.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Gigi Becali, Borcea si Mazare, la slujba de Inviere