Antena Meniu Search
x

UPDATE / Gigi Becali trebuie operat de urgenţă

Mâine, George Becali ar putea fi liber. Liber să se opereze de urgenţă, pentru că are o hernie de disc extrem de avansată.

Vezi și

Scrie negru pe alb în raportul medicilor legişti, cerut de magistraţii care judecă cererea de întrerupere a pedepsei.

O asemenea intervenţie chirurgicală nu poate fi făcută în spitalele penitenciarelor din România. Deţinutul Becali ar vrea să se opereze la coloană în Austria, la Viena.

Gigi Becali nu se poate opera în spitalele penitenciarelor. Şi nici nu se poate trata după gratii. Scrie în expertiza medico-legală, cerută chiar de magistraţii care trebuie să hotărască dacă Gigi iese din închisoare.

Diagnosticul experţilor este discopatie cervicala cu hernie de disc la vertebrele C5 ŞI C6. Iar în timp, Becali riscă înclusiv paralizia.

Becali s-a temut până acum de bisturiu pentru că nici intervenţia nu este una de rutină. Şi a păcălit o vreme boala cu masaje terapeutice sau tratament pe bază de venin de albine. Acum, apropiaţii spun că ar vrea să fie operat la o clinică din Viena.

Nouă luni a stat Becali după gratii şi a slăbit 20 de kilograme. Îl chinuie afecţiunea de la coloană, dar un întreg şir este trecut în raportul care va ajunge mâine pe masa magistraţilor. Gigi mai suferă şi de esofagită, gastrită şi dislipidemie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / Gigi Becali trebuie operat de urgenţă