Antena Meniu Search
x

Update! În mintea posibilului criminal în serie Vasile Lavric

Vasile Lavric a fost arestat preventiv pentru că ar fi încercat să-şi ucidă soţia. Cu câţiva ani înainte ca aceasta să dispară fără urmă, cel supranumit Mâncătorul de Femei a lovit-o cu ciocanul în cap

Vezi și

Trei dispariţii misterioase, frânturi de informaţii şi multe întrebări. Pare scenariul perfect al unui roman poliţist al cărui personaj principal este un mecanic auto cu un trecut straniu.

Toate soţiile lui au murit sau au dispărut. La fel şi două dintre amante. Timp de 20 de ani, Vasile Lavric a negat că ar avea vreo vină.

În urmă cu şapte ani, acesta i-a povestit doctorului Andrei într-o emisiune la Antena 1 despre dispariţia Nicoletei, una dintre soţii. Părea relaxat, de parcă n-ar avea nimic de ascuns.

Acum un an, suspectul a dat anunţ şi pe Facebook în care spunea că le ofere recompensă 300 de euro celor care puteau da informaţii despre soţia lui: "Această doamnă a uitat că are în România un copil pe care l-a abandonat la vârsta de opt ani. La plecare, a culcat copilul şi, când a presupus că acesta doarme, i-a furat lănţişorul de aur de la gât"

În lipsa cadavrelor, procurorii l-au reţinut într-un alt dosar pentru tentativă de omor. În anul 2000, soţia dispărută l-a reclamat că a încercat să-i ia viaţa în timp de dormea.

În timp ce bărbatul se află în arest, anchetatorii sapă după dovezi. În atelierul său, aceştia au găsit mai multe oase. Seria dispariţiilor a început acum 19 ani cu Iuliana. La acel moment era cumnata şi, se pare, amanta lui. Ultima dată femeia a fost văzută urcându-se în autobuzul bărbatului.

A urmat Nicoleta acum nouă ani, iar la câteva luni distanţă, Ramona. Cu amândouă suspectul ar fi avut câte un copil, deşi era căsătorit doar cu una.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Update! În mintea posibilului criminal în serie Vasile Lavric