Antena Meniu Search
x

UPDATE! Jaf armat la o casă de schimb valutar din Capitală!

Jaf cu armă albă, în miezul zilei! Angajata unei case de schimb valutar, din Capitală, a fost ameninţată cu un cuţit, după ce, câteva minute, a stat de vorbă cu tâlharul deghizat în client

Vezi și

Ora 12:00. Miezul zilei. Bulevardul Mihai Bravu, aproape de centrul Capitalei! Un bărbat misterios intră într-o curăţătorie, la parterul unui bloc. Întreabă care sunt preţurile. Apoi, se îndreaptă spre ghişeul din apropiere. Era sediul unei firme de amanet şi de schimb valutar! Preţ de câteva minute a stat de vorbă cu angajata.

Cu arma albă, ar fi ameninţat-o pe tânăra de la casa de schimb. Fără să o rănească, a reuşit să fugă cu 15.300 de lei. De la curăţătorie, nu ar fi furat nimic.

Se caută, acum, un individ considerat deosebit de periculos. Primele semnalmente fac profilul unui tânăr în vârstă de 30 - 35 de ani, de 180 de centimetri înălţime, păr şaten şi constituţie atletică. În momentul atacului, purta o haină de culoare închisă, o şapcă pe cap şi ochelari de vedere.

După câteva minute, a avut loc atacul fulger. A durat mai puţin de 30 de secunde. Angajata a apăsat butonul de panică, dar bărbatul se făcuse deja nevăzut!

Anchetatorii iau în calcul toate variantele. Un jaf la pont sau chiar cu ajutorul angajaţilor!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Jaf armat la o casă de schimb valutar din Capitală!