Antena Meniu Search
x

UPDATE! Jaf in stil mafiot, oprit de politisti

Inarmati pana-n dinti, cu pistoale, gloante si cagule, un moldovean din legiunea straina si un roman au plecat sa dea atacul la un cazino ilegal din Campina.

Vezi și

Putin inainte de miezul noptii, au pornit din Bucuresti catre tinta. Cu masina blindata: un pistol de noua milimetri cu armortizor, 17 cartuse, un pistol cu gaze, cagule, box-uri si alte arme albe. Au ajuns doar pana la intrare in Campina, iar apoi pe mana politiei.

Cei doi barbati stiau bine ce cautau armele din portbagaj. Erau pregatiti pentru un jaf ca in filmele cu mafioti. Tinta: un cazino clandestin din Campina, unde interlopi din toata Prahova jucau poker pe sute de mii de euro. “Nu a fost vorba de asasini platiti, obiectivul lor principal era aceasta talharie, acest jaf armat”, a declarat comisarul-sef Constantin Furtuna, de la BCCO Prahova.

Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate stia de atac. A prins firul din mers, pentru ca romanul si moldoveanul erau filati de un an de zile, pentru trafic de droguri, pe ruta Moldova-Romania. Politistii au aflat, pas cu pas, planul barbatilor, inca de acum opt luni.

Armele le-ar fi adus de peste Prut. Iar pontul l-ar fi primit de la un jucator inrait. Un membru al clanului Croitoru care a pierdut si s-a intors sa-si recupereze miile de euro, trisand. Bodyguarzii partenerilor de "carte" i-au dat insa o bataie sora cu moartea. Si ca sa se razbune, barbatul le-a povestit celor doi de sumele care se invart in cazinoul clandestin.

Cei doi - suspectati ca ar fi implicati in infractiuni violente in alte tari din Estul Europei - si-au infiltrat oameni in interior. Apoi au inceput sa se antreneze cum l-au vazut pe Van Damme in filme, prin padurile de la marginea Bucurestiului. Moldoveanul avea ceva experienta. “Are pregatire militara, se pare ca a fost in legiunea straina”, a mai declarat Furtuna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Jaf in stil mafiot, oprit de politisti