Antena Meniu Search
x

UPDATE / Jaf la o casă de amanet din Constanța

Două angajate ale unei case de amanet din Constanţa au fost lovite şi ameninţate cu moartea, până când una dintre ele şi-a pierdut conştienta! Hoţii, care au intrat ca nişte clienţi, pe uşa din faţă, au reuşit să fugă cu o mică avere. Bani şi două kilograme de aur!

Vezi și

 S-au trezit brusc în ameninţări cu moartea! Armele hoţilor ar fi fost nişte. şurubelniţe. Cele două casiere au încercat să reziste. Însă, la un moment dat, hoţii au devenit agresivi. Le-au lovit cu picioarele. Aşa au ajuns la pradă.

În total, aproape 100.000 de lei. În câteva secunde, tâlharii s-au făcut nevăzuţi! Au fost, însă, filmaţi de camerele de supraveghere. Şi, imediat, s-a dat alarma. Una dintre angajate a făcut atac de panică, cealaltă a ajuns la spital în stare de inconştientă.

Cei din bloc se gândesc la găştile de cartier care au devenit tot mai periculoase. Dar echipa de tâlhari a intrat prin uşa din faţă. Amanetul avea program non-stop. Iar, deseori, uşa stă deschisă. Poliţiştii verifică acum şi dacă firma a respectat normele de securitate!

Patronul e cunoscut de anchetatori. În iarna anului trecut a chemat pirotehniştii. Se temea că cineva i-ar fi pus o bombă sub maşina sa de lux. S-a dovedit a fi o alarmă falsă. Acum, însă, sunt luate în calcul toate ipotezele. Răzbunare, jaf la pont sau pur şi simplu disperarea unor oameni de a face rost de bani în noaptea de Paşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / Jaf la o casă de amanet din Constanța