Antena Meniu Search
x

UPDATE! Mama fratilor Becali a fost gasita moarta in piscina

E doliu in ce mai bogata comuna din Romania! Mama fratilor Victor si Giovani Becali a murit inecata, in piscina din curtea vilei din Pipera. Nimeni nu stie cum a ajuns in apa

Vezi și

Everdichia Becali. O femeie plapanda, la prima vedere. Mereu imbracata in negru. Coplesita de atentie de fii ei. In aceste imagini, filmate in 2006, Victor nu ii lasa bratul. I-a acoperit umerii cu haina si a condus-o, de la masina, spre casa. Asa facea mereu, din respect pentru mama lui. Aseara, au vorbit la telefon, pentru ultima oara. Ea i-ar fi spus ca vrea sa mearga la piscina. El i-ar fi cerut sa-l mai astepte putin. Nu s-a intamplat asta.

Sfarsitul a venit in curtea vilei din Pipera. Ce s-a intamplat acolo, nu e clar. Se vorbeste ca femeia ar fi alunecat in piscina. Fie se plimba, in jurul bazinului, si a cazut, fie i s-a facut rau, in timp ce era in apa.

"Nu a durat foarte mult pana cand s-a inecat. A fost vorba despre o moarte violenta, prin submersie in apa. Asta inseamna inecare", a explicat Bogdan Malinescu, seful IML Ilfov. Un sfarsit ca un blestem. Familia stia ca batrana avea probleme cu inima. In urma cu ceva timp, trecuse peste un accident vascular cerebral. Aseara, in Pipera, durerea a unit familia si prietenii. Oameni de fotbal au venit la resedinta ca-ntr-un pelerinaj. Apropiatii povestesc ca fiul cel mare, Giovanni, nu s-a putut opri din plans. "Au respectat-o pe maica-sa, nu exista, au tinut-o pe puf", a spus o vecina. In familia Becali, mama a fost ca un chip de icoana. Respectat si adulat.

De la ea au mostenit pasiunea pentru negot si dorinta de a proteja familia. Tocmai de aceea imaginile cu femeile din familia Becali sunt putine. Azi-dimineata, la prima ora, fratii au fost sa-si ia mama de la morga. Victor Becali s-a ocupat de acte, iar sora lui de hainele pentru inmormanare. Dupa-amiaza, au adus-o acasa, in Pipera, pentru ultima oara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Mama fratilor Becali a fost gasita moarta in piscina