Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mama fratilor Becali a fost inmormantata

A fost ziua plangerii pentru fratii Becali! Giovani si Victor si-au condus mama pe ultimul drum. Sute de oameni i-au adus omagii si flori.

de Redactia Observator

la 13.07.2013 , 19:12

Singurul care nu si-a putut lua ramas-bun a fost nepotul sau, Gigi Becali, inchis in penitenciarul Jilava. Insa mama, sotia si fiicele lui au fost acolo.

Drumul durerii a inceput la casa din Pipera a fratilor Becali. De acolo, spre cimitir, cei dragi si-au luat ragaz de ramas-bun la fiecare rascruce de drumuri.

La fiecare pas in drumul spre biserica, fiul cel mic al Everdichiei a aruncat, simbolic, bani in urma sa. Traditia spune ca monedele cumpara trecerea sufletului peste raul Infernului. Iar rugaciunile deschid portile Raiului.

Vezi și

Pentru sufletul Everdichiei s-au rugat, la unison, sotia si fiicele lui Gigi Becali, dar si mama latifundiarului.

Copiii au adorat-o. Pentru Victor si Giovani Becali, mama a fost ca o icoana.

“La noi, bunicii traiesc pentru nepoti. Parintii traiesc pentru copii”. La patru ani de la aceasta marturisire, Giovani Becali si-a luat adio in lacrimi de la cea care a trait pentru el. Varul sau, Gigi Becali, s-a rugat din inchisoare pentru matusa lui.

“Este intr-o stare psihica fireasca, dupa matusa dansului care face parte, daca vreti, din fiinta dansului, din copilarie, cand isi aminteste o multime de lucruri”, a declarat Pavel Abraham, avocatul lui Gigi Becali.

Everdichia Becali, in varsta de 83 de ani, s-a inecat in piscina casei sale din Pipera. Mama fratilor Becali a fost inmormantata la cimitirul din Pipera. Iar mormantul i-a fost acoperit cu un munte de flori.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Mama fratilor Becali a fost inmormantata