Antena Meniu Search
x

UPDATE / Marcel Prodan, impresarul care a batut-o pe Alexandra Stan, audiat de DNA

Managerul bataus si-a aratat fata. A fost nevoie de o saptamana pentru ca Marcel Prodan sa iasa din ascunzatoare. Impresarul le-a intors vizita procurorilor DNA, care i-au spart usa acum cateva zile.

Vezi și

Timp de 10 zile, a jucat rolul omului invizibil. Ieri, a iesit din ascunzatoare si a ajuns in fata procurorilor DNA. Lor le-a povestit propria varianta a duetului cu Alexandra Stan.

In versiunea lui Marcel, vedeta blonda i-ar fi cantat melodia santajului si nu invers. Dar asta nu explica loviturile primite de Alexandra Stan.

Inainte de scandal, era avid dupa publicitate. Isi gasea loc in toate videoclipurile cantaretei. Acum, insa, nu ii mai place camera. „Te rog frumos, nu ma filma, ca nu sunt persoana publica”, le-a spus Prodan jurnalistilor.

30 de zile nu are voie sa paraseasca orasul. Daca nu era sef de firma de inregistrari, nu avea de-a face cu ofiterii anticoruptie si nu ii spargea nimeni usa.

Se pare ca banii n-au fost la comun. Pana acum, ar avea sa-i dea Alexandrei 40.000 de euro. Avocatul Alexandrei cauta o solutie pentru anularea unui contract dezavantajos pentru artista si prea avantajos pentru Marcel. Impresarul risca pana la 12 ani de inchisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / Marcel Prodan, impresarul care a batut-o pe Alexandra Stan, audiat de DNA