Antena Meniu Search
x

UPDATE / Meme Stoica este susținut de fotbaliști la instanță

Mihai Stoica s-a răstit la magistraţi în sala de judecată. A cedat nervos, după aproape două luni de detenţie. I-a strigat judecătorului că nu a venit pentru încă o amânare şi că nu este în locul lui, ca să-l înţeleagă.

Vezi și

 Toată Steaua i-a făcut galerie de dimineaţă fostului manager. De când Meme e după gratii, jucătorii nu şi-ar mai fi primit salariile la zi. Le e greu jucătorilor fără manager, dar pentru Mihai Stoica, ultima lună a fost iadul pe pământ.

Astăzi, în faţa magistraţilor, colericul Meme şi-a pierdut cumpătul, aunci când i s-a spus că judecata se amână. Până când motivarea condamnării va fi publicată în Monitorul Oficial.

Meme a stat faţă-n faţă cu magistraţii doar câteva minute. Fotbaliştii de la Steaua au venit în echipă, în frunte cu căpitanul Pintilii, şi au plecat direct la antrenament, de la Curte.

Fotbaliştii aveau de gând să-i spună lui Meme că de când el a ajuns după gratii, nu şi-au mai primit salariile. Banii din Champions League - o primă tranşă de aproape 10 milioane de euro - ar fi fost retraşi toţi de Gigi Becali.

O finală pe care Meme Stoica ar putea să o vadă însă chiar de pe Arena Naţională. Asta dacă îi va fi anulată pedeapsa şi dacă măsura va fi pusă în executare chiar atunci. De aproape două luni, Meme împarte o celulă la Rahova cu George Copos şi Gică Popescu. Are de executat 3 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul transferurilor

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / Meme Stoica este susținut de fotbaliști la instanță