Antena Meniu Search
x

UPDATE! Miliardarul Nae Nicolae, ucis de tren

Unul dintre cei mai bogati afaceristi romani a fost spulberat de tren! Nae Nicolae, prieten bun cu Gigi Becali si nasul de cununie al lui Adi Minune a murit in aceasta dimineata

Vezi și

Nae Nicolae, 45 de ani. Regele imobiliarelor din Ilfov, patronul unul club de fotbal si un impatimit al jocurilor de noroc. Astazi, s-a jucat cu moartea. La volanul bolidului sau, a depasit o coloana intreaga de masini. "Am vazut cum a trecut o masina pe langa noi. Un Bentley ultimul tip. A ajuns primul in dreptul barierei. Barierele erau inchise si exista o coloana de masini oprita la bariera. O coloana intreaga. Toata lumea statea pentru ca se vedea ca vine trenul.  Semnalele acustice toate erau functionale si locomotiva fluiera", spune Mariana Cojocaru, astrolog.

Iar lumina rosie era aprinsa si, totusi, Nae Nicolae n-a oprit. A tasnit inexplicabil printre bariere. Cu doar cateva secunde inainte ca trenul sa apara, si-a condus bolidul pe calea ferata. Mecanicul l-a vazut prea tarziu. "M-am trezit cu el in fata, pur si simplu". Impactul a fost nimicitor. Bolidul a fost tarat cu o forta imensa pe o distanta de sute de metri. "Am vazut roata zburand pe langa tren. Mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva. Ca a lovit o masina".

La 150 de metri de locul impactului, barbatul a fost pur si simplu proiectat din masina pe care o conducea. Nu a mai avut nicio sansa. Vasile Turcu si Florin Pandele. Cu totii si-au vazut prietenul intins fara viata pe calea ferata. Toti prietenii si-au pus aceeasi intrebare - ce s-a imtamplat in mintea lui in aceea fractiune de secunda. Le e greu sa creada ca viteza sau inconstienta l-ar fi ucis pe Nae Nicolae.

"Nu era un tip de viteza, era precaut", povesteste Vasile Turcu. Si totusi martorii spun ca afaceristul ar fi accelerat cu intentie in fata trenului. Ar fi fost coplesit de problemele de sanatate ale fiicei sale, dar prietenii sai exclud varianta sinuciderii.

Bolidul de aproape 500.000 de euro s-a dezintegrat sub forta impactului. De pe calea ferata, anchetatorii au adunat, bucata cu bucata, hainele, geanta si banii lui Nae Nicolae. Avea la el peste 20.000 de lei. Putin, in comparatie cu averea sa fabuloasa.

Nae Nicolae era unul dintre cei mai bogati afaceristi ai Romaniei. Se invartea in cercuri inalte, era nasul de cununie al lui Adrian Minune si partenerul de table a lui Gigi Becali.

"Era o placere sa fii langa el", spune Florin Pandele. Asa il descriu toti cei care l-au cunoscut, iar imaginile de la nunta lui Adi Minune, surprinse de colegii nostri de la Acces Direct, vorbesc de la sine. Nae Nicolae iubea viata, dar mai presus de orice isi iubea sotia si cei trei copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Miliardarul Nae Nicolae, ucis de tren