Antena Meniu Search
x

Update / Mircea Băsescu, arestat la domiciliu

Mircea Băsescu a primit cel mai frumos cadou de la judecători. Cu o zi înainte de a implini 61 de ani, magistraţii l-au scos din închisoare. L-au trimis în arest la domiciliu. Acolo îşi va sărbători astăzi ziua

Vezi și

Mircea Băsescu a primit cel mai frumos cadou de la judecători. Cu o zi înainte de a implini 61 de ani, magistraţii l-au scos din închisoare. L-au trimis în arest la domiciliu. Acolo îşi va sărbători astăzi ziua

Mircea Băsescu e judecat pentru că ar fi primit bani de la Bercea Mondial ca să-l scape de închisoare.

Avocatul i-a făcut loc prin mulţimea de jurnalişti care aşteptau un răspuns.

Împlineşte 61 de ani. Iar cadoul a venit de la instanţă. Este, de ieri, arestat la domiciliu. Cu maşina avocatului, a ajuns acasă! La Constanţa! Cum s-a apropiat de poarta casei, parcă i-a revenit zâmbetul pe buze.

Chiar dacă s-a întors acasă, Mircea Băsescu nu e tocmai liber. Are multe reguli de respectat.

Măsura arestului la domiciliu îl va limita la plimbări în curtea casei. Nu are voie să iasă pe această poartă fără permisiunea unui judecător, De asemenea, e obligat să meargă la judecată ori de cîte ori e chemat. Şi e precizat clar: i se interzice orice comunicare cu celălalt inculpat din dosar- Marian Căpăţână- dar şi cu martorii şi cu rudele acestora.

A fost o zi importantă şi pentru Marian Căpăţână. Cel care a recunoscut, de curând, în faţa judecătorilor că a fost cărăuşul banilor oferiţi de clanul Bercea Mondial pentru Mircea Băsescu. Şi el a fost trimis în arest la domiciliu.

Scandalul de corupţie al fratelui preşedintelui în funcţie a izbucnit după difuzarea, în exclusivitate, a unor imagini.

Deşi numele lui Traian Băsescu a fost vehiculat în dosarul de corupţie, preşedintele nu a fost audiat până acum.

Clanul Bercea e în continuare acuzat că l-a şantajat pe naşul Mircea Băsescu. Membrilor clanului li s-a respins cererea de arest la domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Update / Mircea Băsescu, arestat la domiciliu