Antena Meniu Search
x

Avocata lui Nutu Camataru sustine ca acestuia i s-a scurs o lacrima atunci cand a vazut poze cu leii sai

Si Nutu nu plange din orice. Leii l-au facut sa planga. Avocatul sau baga mana-n foc ca a vazut o lacrima in coltul ochiului cand i-a aratat fotografiile cu animalele ridicate de pe domeniul sau si duse la zoo Bucov.

Vezi și

“Eu cer protectie fata de domnii care ma ancheteaza, pentru ca traiesc un cosmar din 2004. Un spectacol mediatic! Sunt o victima a procurorilor!” - Asa si-a inceput astazi Nutu Camataru discursul in fata judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti, in speranta ca va reusi sa obtina eliberarea.

“Am ajuns sa-mi fie frica sa ma vad cu fratele meu. Procurorii vorbesc de existenta unui clan, insa cu exceptia unui copil de 14 ani, familia mea se afla in stare de arest”, a mai spus acesta.

Pana si animalele interlopului au fost saltate saptamana trecuta. Astazi, Nutu si-a revazut, in poze, salbaticiunile ridicate de Garda de Mediu.

“Cand i-am aratat fotografiile, vreau sa va spun ca eu am vazut o lacrima in coltul ochiului lui”, a spus Paula Iacob, avocata interlopului.

A ispasit o pedeapsa, s-a indreptat si a fost eliberat. Asa se apara Nutu Camataru.

“Am fost acuzat ca am dat bani cu camata in perioada in care eram la puscarie, numitului Gigantu. Nu i-am dat. Sunt singurul din Romania care a executat toata pedeapsa”, a spus astazi interlopul, pe numele sau real Ion Balint.

Fratii Camataru au fost ridicati iar de politisti din cauza razboiului pe care acestia l-ar fi dus 4 ani cu gruparea rivala a Sportivilor.

Nu a reusit sa petreaca decat cateva luni acasa si alaturi de amanta sa, care a venit si ea astazi sa il revada. Ion Balint a recunoscut relatia cu tanara cu forme de brazilianca si a negat din nou ca ar fi incercat sa fuga.Nu a negat si faptul ca si ar dori asta.

Sigur ca apararea are toate izvoarele dreptului la dispozitie pentru a spera intr un act de dreptate pentru un om care nu neaparat ca este Nutu Camataru , ci il merita !

Insa nici avocatii, nici dragostea sa fata de animale si nici macar pledoariile induiosatoare nu i au induplecat pe judecatori , care au decis ca Nutu Camataru sa mai stea o vreme dupa gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Avocata lui Nutu Camataru sustine ca acestuia i s-a scurs o lacrima atunci cand a vazut poze cu leii sai