Antena Meniu Search
x

Update! O româncă şi fiul ei, executați în Italia

O tânără mamă din Turda şi fiul ei de cinci ani au fost executaţi, în stil mafiot, de fostul soţ italian. Paula avea 28 de ani. Băiatul ei, Cristian, doar cinci

Vezi și

O tânără mamă din Turda şi fiul ei de cinci ani au fost executaţi, în stil mafiot, de fostul soţ italian. Paula avea 28 de ani. Băiatul ei, Cristian, doar cinci

Frumuseţea răpitoare nu a mai contat pentru italianul care i-a fost soţ. Pentru el, Paula a devenit o simplă ţintă. Prima victimă. Apoi a îndreptat arma spre copilul lor, nevinovat şi lipsit de apărare. Şi a tras.

Carabinierii erau pe drum. Paula apucase să îi sune, îngrozită. Le-a spus că îi este frică. Ştia că fostul soţ plănuieşte o vizită. Că e pasionat, până la manie, de arme de foc. Că e un adept al ideilor fasciste. Şi că vizitele la psiholog nu reuşiseră să îl împace cu ideea divorţului. Când au ajuns poliţiştii, era prea târziu.

Din tatăl care îşi ţinea mândru bebeluşul în braţe şi care, peste ani, îi filma golurile în curtea casei, s-a transformat într-un asasin. L-a executat pe micul Cristian, după ce i-a ucis mama. Şi apoi i-a urmat în moarte.

O tragedie care a marcat două ţări. În oraşul italian în care locuiau, vor fi trei zile de doliu. În Turda, o plâng până şi cei care i-au fost profesori acum zece ani.

Apropiaţii Paulei i-au scris zeci de mesaje de condoleanţe pe pagina de Facebook. Părinţii ei vor să-şi înmormânteze fiica şi nepoţelul, împreună, în Turda. Cât mai departe de tatăl-asasin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Update! O româncă şi fiul ei, executați în Italia