Antena Meniu Search
x

Update / Patronii clubului Colectiv, arestaţi pentru 24 de ore

România îşi plânge morţii. De dimineaţă încă o tânără a pierdut lupta pe un pat al spitalului Pantelimon.Numărul victimelor incendiului de la Clublul Colectiv a ajuns la 32.În tot acest timp, ancheta continuă iar cei 3 patroni ai clubului au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Sunt acuzaţi de ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Vezi și

 România îşi plânge morţii. De dimineaţă încă o tânără a pierdut lupta pe un pat al spitalului Pantelimon. Numărul victimelor incendiului de la Clublul Colectiv a ajuns la 32. Alţi tineri sunt conduşi astăzi de familii pe ultimul drum. În tot acest timp, ancheta continuă iar cei 3 patroni ai clubului au fost reţinuţi ieri pentru 24 de ore. Sunt acuzaţi de ucidere şi vătămare corporală din culpă. Ei vor fi duşi în scurt timp în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Riscă maximum 15 ani de închisoare.

Costin Mincu este ultimul dintre cei trei patroni ai clubului Colectiv scos cu cătuşe din sediul Parchetului. Cu câteva ore înainte, au fost reţinuţi şi ceilalţi doi acţionari: Paul Gancea şi Alin Anastasescu.

Au fost audieri maraton, în care cei 3 ar fi plâns cuprinşi de remuşcări, spun surse judiciare. În faţa camerelor, nu au avut nicio reacţie. Clubul lor, Colectiv, s-a transformat însă în iad pentru sute de tineri. Ar fi putut să se întâmple mult mai devreme.

În acest moment, Paul Gancea, Alin Anastasescu şi Costin Mincu sunt reţinuţi. Achetatorii spun că sunt vinovaţi pentru moartea a 32 de tineri. Deocamdată. Motivele sunt evidente. Vineri au chemat la concert 500 de oameni, deşi spaţiul era autorizat pentru 80. Au încurajat folosirea artificiilor, deşi ştiau că nu îi pot evacua în caz de incendiu şi mai ştiau şi că în localul lor, orice putea lua foc, oricând.

Cumplit este că nu este primul incident asemănător, cel puţin pentru unul dintre cei trei. Lui Costin Mincu, rapperul cu nume de scenă Butch, i-au mai ars până acum alte două cluburi.

La Colectiv, era asociat cu Paul Cătălin Gancea. În faţa acesta camerelor şi-a ascuns faţa sub o glugă. Până acum câteva zile se lăuda cu excursiile scumpe.

Alin Anastasescu este acţionarul majoritar. Pasionat de imagine şi producător de clipuri publicitare. Toţi trei sunt acuzaţi oficial de omor şi vătămare din culpă. Au permis să se dezlănţuie iadul şi au lăsat intrarea liberă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Update / Patronii clubului Colectiv, arestaţi pentru 24 de ore