Antena Meniu Search
x

Update! Politia asteapta o plangere in cazul Alexandrei Stan

Desfigurata in bataie, Alexandra Stan, vrea sa-si dea in judecata impresarul. Vedeta a depus deja o plangere pe numele barbatului. Artista a decis sa nu mai apara o vreme in fata fanilor ei

Vezi și

Artista si-a amanat concertul care urma sa aiba loc in aceasta seara, in Spania si se afla internata in spitalul din Medgidia, unde se recupereaza. Starea sa generala este buna, desi a trecut prin moment groaznice. Medicii au facut astazi dimineata analizele la sange, iar maine va fi supusa si unui examen la un computer tomoraf, insa doctorii spun ca o vor tine mai multe zile sub observatie si pana nu vor veni rezultatele analizelor, Alexandra Stan nu va pleca acasa. Cantareata a depus deja plangere impotriva managerului ei si asteapta ca oamenii legii sa isi faca datoria si sa ia masurile legale in acest caz.

De la imaginea de diva sexi, fata cu peste doua milioane si jumatate de like-uri pe facebook si albume vandute in toata lumea si-a socat fanii cand a aparut vanata la televizor. Initial, vedeta a refuzat sa faca plangere impotriva impresarului. Dar, pana la urma a decis sa rupa tacerea. “Ma gandeam sa nu iasa scandal, sa nu se auda in presa, sa nu se afle. Sa mint eu proprii mei fani care nu au gresit cu nimic ca sa-l acopar pe el”, a povestit artista.

Fanii de pe retele de socializare, romani, dar si straini i-au trimis mesaje de incurajare artistei. In schimb, impresarul Marcel Prodan si-a sters contul de facebook. Si Delia Matache l-a condamnat pe managerul artistei. "Impresar de Romania. Rusine!" a comentat aceasta pe contul de socializare.

Putini stiu, dar, inainte sa devina artistul numarul 1 in Franta, Germania, Elvetia si Anglia, Alexandra a fost chelnerita intr-un bar. La 16 ani a fost invitata in emisiunea celor de la HI-Q. Dar, drumul spre succes avea sa fie lung si greu. Ultima melodie a artistei, cea in care apare si impresarul ei, este, se pare, un nou hit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Update! Politia asteapta o plangere in cazul Alexandrei Stan