Antena Meniu Search
x

Update / Poliţistul accidentat intenţionat de un milionar turc a murit

Este zi neagră pentru poliţia română. Agentul lovit cu intenţie şi târât sute de metri pe capota maşinii, de un milionar turc, s-a stins în această dimineaţă, la Spitalul Floreasca

la 21.08.2015, 19:22
Vezi și

Este zi neagră pentru poliţia română. Agentul lovit cu intenţie şi târât sute de metri pe capota maşinii, de un milionar turc, s-a stins în această dimineaţă, la Spitalul Floreasca. 

Gheorghe Ionescu a luptat trei săptămâni pentru viaţă. Mâine, trebuia dus în Israel, acolo unde soţia lui dorea să fie tratat. Poliţistul a fost avansat post-mortem şi va fi înmormântat cu onoruri militare.

În noaptea de 1 spre 2 august Ataş s-a urcat băut la volan. A trecut în viteză pe lângă două filtre de poliţie. Primul chiar lângă Ambasada Chinei. Al doilea, în următoarea intersecţie. A trecut pe lângă doi poliţişti care i-au făcut semn să oprească. Apoi Dulăul i-a ieşit în faţă. Neclintit, s-a pus în faţa maşinii fugarului. Ataş l-a luat pe capotă şi l-a târât 300 de metri. A făcut o manevră periculoasă şi l-a aruncat în aer, câţiva metri.

Anchetatorilor le-a spus doar că nu-şi aminteşte ce a făcut în acea noapte. Judecătorilor le-a cerut să-l lase liber. Dar nu i-a convins. Milionarul turc va fi reprezentat, chiar de cabinetul de avocatură al fostului şef al poliţiei române, Florin Sandu. După moartea poliţistului Gheorghe Ionescu, încadrarea juridică a celui care l-a omorât a fost schimbată. Abdullah Ataş va fi cercetat pentru omor calificat şi omor cu fugă de la locul accidentului, cu scopul de-a ascunde o altă infracţiune, aceea că s-a urcat băut la volan. Riscă până la 25 de ani de închisoare sau chiar puşcărie pe viaţă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Update / Poliţistul accidentat intenţionat de un milionar turc a murit