Antena Meniu Search
x

Ancheta in cazul femeii din Galati care a murit in urma unei liposuctii stagneaza. Rudele acuza autoritatile de dezinteres

De doua luni, moartea tinerei din Galati dupa o lipoaspiratie, ramane nepedepsita. Ancheta sta pe loc, iar medicul care a operat-o ramane in libertate. Hotarat sa lupte pentru dreptate pana in panzele albe, fratele femeii vrea sa-si faca singur dreptate.

Vezi și

A trecut o luna si jumatate de cand Irina si-a urmat visul pana la moarte. S-a lasat pe mainile doctorului Calin Dobos in speranta ca va reusi sa scape de cateva kilograme in plus. Nu a stiut ca medicul pe care l-a platit cu 4.500 de euro nu avea dreptul sa faca interventii de lipoaspiratie neasistat. Pentru dorinta ei, Irina a platit cu viata. E singurul adevar, unul crud, pe care il stiu rudele. In rest, e tacere.

“Au trecut doua luni de cand sora mea a murit si nu s-a facut nimic, nu s-a deschis o usa, o portita, omul e inca in libertate”, spune, indurerat, fratele femeii care a avut un destin tragic.

Indurerati, fratele si fiica Irinei isi cauta dreptatea. De la moartea femeii, bat drumurile autoritatilor in cautare de raspunsuri. Nu inteleg de ce dovezi mai este nevoie pentru ca vinovatii, oricare ar fi ei, sa plateasca. Pe certificatul de deces scrie clar: intestinul pacientei a fost perforat de mai multe ori.

“Nu este destul de concludenta fapta in sine? Ca el a facut si face de ani de zile astfel de operatii?”, se intreaba rudele femeii. Sunt intrebari la care nimeni nu a gasit pana acum vreun raspuns. Nici Directia de Sanatate Publica, si nici Parchetul.

Raspunsul de care s-a lovit fratele femeii este ca “Legea ne spune ca in termen de 90 de zile trebuie sa dam un verdict cu privire la moartea surorii dvs”. Este scuza perfecta pentru orice autoritate. Mai mult, Daniel Ciuraru a aflat abia astazi cat trebuie sa plateasca pentru o noua expertiza. Motivul intarzierii: specialistul, chemat din alt judet, a fost in concediu.

Nici de la Parchet, fratele Irinei nu a inteles de ce doctorul Calin Dobos ramane in libertate.

Coincidenta sau nu, raportul de necropsie a fost finalizat si inaintat politiei chiar astazi. Intre timp, singura masura luata de Parchet impotriva medicului Calin Dobos a fost prelungirea interdictiei de a parasi orasul pana la jumatatea lunii aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Ancheta in cazul femeii din Galati care a murit in urma unei liposuctii stagneaza. Rudele acuza autoritatile de dezinteres