Antena Meniu Search
x

UPDATE! S-a lansat programul "Litoralul pentru toti"

Furnicarul de pe litoral e abia la inceput! Dupa ce si-au strans bagajele cei care au petrecut la mare, de Paste, hotelierii ii asteapta pe turistii din programul "Litoralul pentru toti". De astazi si pana la jumatatea lunii iunie, cazarea e la pret redus

Vezi și

Pentru prima oara in programul “Litoralul pentru toti”, tarifele sunt diferite in nordul litoralului fata de sud. Adica, cine are ceva mai multi bani poate alege zona Constanta - Mamaia - Eforie. In Sud, in statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, sau 2 Mai, Vama Veche, preturile vor fi mai mici. Ca sa va faceti o idee despre tarife, in zona de nord, pentru cinci nopti, all inclusive, pachetul la un hotel de trei stele costa 765 de lei, iar la un hotel de cinci stele, aproape 1.000 de lei.

Cine opteaza pentru varianta de cazare doar cu mic dejun, va plati in zona de nord de la 315 lei pana la 605 lei, in functie de categoria hotelului. Pentru aceleasi conditii, dar in zona de Sus a litoralului, pachetele costa de la 269 de lei pana la 469 de lei. De banii dati, turistii beneficiaza si intrare gratuita la muzeele de la mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! S-a lansat programul "Litoralul pentru toti"