Antena Meniu Search
x

Update: S-a legat cu lanturi de balustrada clinicii unde doctorul care i-a ucis pruncul inca mai profeseaza

S-a legat cu lanturi de gardul unei clinici din Pitesti. Un tata disperat isi striga astfel durerea. Un medic de acolo i-ar fi ucis pruncul la nastere. O greseala pentru care nimeni nu a platit timp de un an si jumatate.

Vezi și

“Nu se poate trece peste asemenea lucru! Nu se poate trece peste moartea unui copil. Este un traumatism pe viata! Nu este pentru o saptamana, doua, o luna”, spune Florin Oprea.

De mai bine de un an, durerea il tine in lanturi. Pruncul sau, un copil iubit, dorit si perfect sanatos, a murit in pantecul mamei, inainte de a se naste. Nimeni n-a platit pentru asta, desi finalul sau tragic a fost scris negru pe alb chiar de mana medicilor.

Moartea nou-nascutului a fost violenta si s-a datorat hemoragiei masive, consecinta a unui traumatism cranio-cerebral.

Mai exact, capul fragil al pruncului a fost zdrobit in timpul nasterii de un obiect dur. Poate un forceps manuit gresit. Medicul ar fi incercat sa impinga fatul inapoi in uter, ca sa-l scoata prin cezariana. Nu l-a mai scos viu.

 “E un om. N-a facut-o cu rea intentie. A gresit, s-a intamplat”, spune Augustin Batis, directorul clinicii. A gresi e omeneste. Cand greseste un medic, se intampla tragedii. Iar justitia pare oarba. De peste un an, tatal asteapta in zadar dreptatea. Primeste doar amanari.

 “Asa, ca oameni, intelegem durerea pe care a suferit-o. Insa asta este circuitul documentelor, chiar nu depinde de noi. Il rog sa aiba intelegere si sa creada in justitie”, a declarat comisar sef Danut Dinu, purtator de cuvant IPJ Arges

Acum, isi face singur dreptate. Legat cu lanturi si in prag de greva foamei. Nu vrea bani, pentru ca nicio suma nu-i poate cumpara linistea. Cere un singur lucru.

In clinica privata spre care tatal isi striga durerea, medicul acuzat de malpraxis inca mai profeseaza. Si va mai profesa.

“Si in viata lui este o drama! La inceput de cariera, sa ai asemenea eveniment este cumplit. Deci nu puteam sa refuz un coleg sa-i ofer un loc de munca, are familie, are copii”, spune Augustin Batis, directorul clinicii.

El nu mai are copii. Astazi, fiul lui ar fi avut un an si jumatate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Update: S-a legat cu lanturi de balustrada clinicii unde doctorul care i-a ucis pruncul inca mai profeseaza