Antena Meniu Search
x

UPDATE! Scafandrii de la trupele speciale reiau cautarile in cazul "Abel"

Pe urmele Elodiei si pe urmele lui Abel Apostol. Aceiasi scafandri care au cautat trupul avocatei rascolesc acum apele dupa cadavrul omului de afaceri din Arad. Dupa mai bine de o luna de cautari, crima pare de nedeslusit.

Vezi și

Operatiunea e, intr-adevar, extrem de dificila. Intai de toate, pentru ca ploile au umflat Muresul, iar curentii sunt foarte puternici. Apa este foarte rece si involburata. Scafandrii au intins corzi de-a latul raului, de care sa se poata prinda.

Trupele speciale, aceleasi care au cautat si cadavrul Elodiei, au reluat cautarile de la 9.30. Sunt cu totii convinsi ca afaceristului i-au fost legate pietre de corp, ca sa stea la fund.

Sotia lui Abel Apostol banuieste ca barbatul ei a fost omorat in bataie chiar de asociat, care l-ar fi ascuns apoi intr-o padure de langa Arad. Masina incendiata a suspectului si petele de sange gasite in restaurantul aradeanului par sa sustina acest scenariu.

Pana acum, anchetatorii nu au gasit nici cadavrul si nici vreo arma a crimei, iar motivul omorului ramane si el un mister.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Scafandrii de la trupele speciale reiau cautarile in cazul "Abel"