Antena Meniu Search
x

Curs valutar

UPDATE! Sotul "Elodiei de Neamt" a fost arestat

Un barbat din Neamt, suspectat ca si-a ucis fosta sotie si a ascuns cadavrul, a fost arestat preventiv dupa un an si jumatate de la disparitia femeii. Se pare ca omul era nemultumit de pretentiile pe care le avea fosta nevasta la partaj si-ar fi omorat-o.

de Redactia Observator

la 11.06.2013 , 19:49

De un an si jumatate, mama Ramonei isi asteapta fata. A disparut intr-o duminica de ianuarie, la cateva minute dupa ce a sunat-o sa-i pregateasca masa.

Armate de oameni au cautat-o pe Ramona prin padurile din Neamt si pe fundul barajul Bicaz. In zona fusese vazuta masina fostului sot, chiar in noaptea in care a disparut femeia de 24 de ani.

De la inceput, toate banuielile l-au avut tinta pe fostul sot al Ramonei. Erau divortati de curand, dupa o casnicie care durase numai doi ani. Tanara care avea de crescut un copil dintr-o alta relatie il anuntase ca vrea partea ei din avere. Barbatul ii oferise 100 de milioane de lei vechi. Ea ar fi vrut de sapte ori mai mult.

Vezi și

La audieri, barbatul le-a spus politistilor ca se insurase ca sa ia mai usor credit de la banca sa-si termine casa cu etaj. A mintit apoi la notar ca nu este insurat, a trecut locuinta pe numele mamei lui si nu i-a spus niciodata Ramonei ca imobilul nu mai era al lor.

Judecatorii au refuzat initial sa-l aresteze pe suspectul principal, desi aveau mobilul crimei si urme din sangele tinerei gasite in masina lui. Individul a fost supus si unui test la detectorul de minciuni. L-a picat si a incercat sa schimbe rezultatul, dandu-i spaga criminalistului.

Fostul sot al Ramonei a fost arestat preventiv. Omul nu si-a recunoscut vina si plange de fiecare data cand e audiat. In lacrimi asteapta si familia Ramonei sa afle ce s-a intamplat, de fapt, cu ea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » UPDATE! Sotul "Elodiei de Neamt" a fost arestat