Antena Meniu Search
x

Update! Soțul Cristinei Rus a ajuns după gratii

Cântăreaţa Cristina Rus află în această seară dacă soţul ei se întoarce acasă. A fost reţinut de procurorii DIICOT care îl acuză de manipularea pieţei de capital şi delapidarea SIF Banat-Crişana

Vezi și

Cântăreaţa Cristina Rus află în această seară dacă soţul ei se întoarce acasă. A fost reţinut de procurorii DIICOT care îl acuză de manipularea pieţei de capital şi delapidarea SIF Banat-Crişana

Cu mascaţii, ajunge în duba jandarmeriei. Dragoş Bîlteanu. Numit şi ţarul "SIF-urilor" sau lupul tânăr de pe Wall-Street-ul românesc. E soţul cântăreţei Cristina Rus şi unul dintre cei mai bogaţi români.

Milionarul şi cântăreaţa aveau o viaţâ ca în filme. După nunta spectaculoasă, dorinţa lor s-a împlinit. Au un băieţel, dar şi o fetiţă în vârstă de doar nouă luni. Îşi doreau, acum, un al treilea copil. Mai ales că afacerile mergeau strună.

În urmă cu mai puţin de o lună a vândut acel teren de un hectar complexului comercial de lângă mall. Pentru că era singura zonă unde mall-ul se putea extinde. A cerut dublu preţului pieţei. A încasat 20 de milioane de euro.

Topul Forbes din 2013 îl clasează pe locul 38, cu o avere de 90 de milioane de euro. A învăţat să facă afaceri de la tatăl lui. Gheorghe Bîlteanu, a rezistat ieri la audieri doar după un consult medical. El e administrator la SIF Muntenia, dar fiul lui conduce SIF 1, Banat-Crişana. Şi acum e acuzat de escrocherii la bursă în valoare de 13 milioane de euro.

Au mai fost reţinuţi un om de afaceri libanez, un broker şi doi avocaţi celebri în domeniu. Unul dintre ei deţine un club exclusivit din capitală şi este suspect şi în dosarul în care au fost arestaţi Viorel Hrebenciuc şi fiul lui, Andrei.

Procurorii DIICOT spun că ar fi manipulat piaţa de capital prin cumpărarea de acţiuni folosind paravan offshore-uri. Şi ar fi delapidat SIF Banat-Crişana şi SIF Muntenia. În această seară, a ajuns la judecată tot lotul. Au împărţit cătuşele şi speră să nu împartă şi celula.

În arestul Poliţiei Capitalei e închis şi Alin Ionescu. Milionarul e soţul reginei R&B Cristina Spătar şi e cercetat pentru o evaziune de 10 milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Update! Soțul Cristinei Rus a ajuns după gratii