Antena Meniu Search
x

UPDATE! Surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce trageau cu o arma intr-o masina

Vestul salbatic s-a mutat pe bulevardul Stefan cel Mare. Doi barbati pe un scuter au fost filmati de camerele de supraveghere tragand cu o arma intr-o masina. Au avariat parbrizul si au distrus doua geamuri in mai putin de 15 secunde

Vezi și

Mai putin de 15 secunde. De atat au avut nevoie doi indivizi sa traga cateva focuri de arma si sa distruga geamurile unei masini. S-a intamplat in toiul noptii pe o strada din Capitala. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona se observa un scuter care intra pe aleea dintre blocuri si face dreapta in parcare. Pasagerul din spate scoate o arma si o indreapta inspre una dintre masinile parcate. Trage un foc in parbriz, iar geamul din fata si cel din spate sunt doborate unul dupa altul.

Imediat dupa atac, scuterul trece mai departe. Nu opreste, dar nici nu se grabeste.

Proprietarul autoturismului este la a treia experienta de acest fel, asa ca dimineata cand si-a gasit masina distrusa nu a intrat in panica. A cercetat locul faptei meticulos ca un detectiv.

Desi a mai patit-o, bucuresteanul nu are idee cine i-ar vrea raul. “Ma gandesc la un raufacator, ma gandesc probabil la o persoana care ma cunoaste, ma gandesc la cineva cu care am avut o oarecare divergenta, cu care am avut o oarecare legatura, ma gandesc chiar si daca am datorii pe undeva mai mari sau mai mici”, spune omul.

Daca e sau nu razbunare, o vor dovedi autoritatile. Cert este ca nu s-au gasit tuburi de cartus, ceea ce duce la presupunerea ca atacatorii au folosit o arma de tip Air Sioft sau una cu aer comprimat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce trageau cu o arma intr-o masina