Antena Meniu Search
x

UPDATE/ Tablourile lui Dinu Patriciu, ridicate de executorii judecatoresti

Executare silita in stil pur romanesc! Executorii au intrat cu politia in casa lui Dinu Patriciu, dar n-au putut pune mana pe nimic

Vezi și

Desi hotarati sa ridice tablouri din colectia de doua milioane de euro a magnatului, au uitat sa-i treaca si pe evaluatori in dispozitia de executare silita. Asa ca nimeni nu a putut stabili ce tablori sa ia in contul datoriei de 80.000 de euro. Bariera de la resedinta magnatului s-a ridicat fortat. Tot cu forta au si intrat executorii in vila din Silistea Snagovului. Angajatii omului de afaceri i-au tinut la poarta ore in sir. Au patruns dincolo de bariera doar cu ajutorul politiei. Executorii, nu si evaluatorii.

"Executorii judecatoresti au batut din nou la poarta lui Dinu Patriciu, de data aceasta insa au venit insotiti de evaluatori. Dupa mai bine de patru ore de stat in fata portii, doar executorul a putut sa intre, evaluatorii, dar evaluatori nu erau trecuti pe lista, asa ca au plecat cum au venit, cu mana goala", a declarat Berta Popescu.

Nu i-au trecut in dispozitia de executare silita, desi, venisera la resedinta lui Patriciu cu tinta precisa. Sa ridice, in sfarsit, din casa lui Patriciu mai multe tablouri, care sa acopere datoria de 80.000 de euro catre Peter Imre si fiul lui vitreg, Andrei Stefan. De luat, ar fi avut de unde. Acasa, Patriciu detine o galerie de arta evaluata la doua milioane de euro.

Pentru sase dintre tablouri, Patriciu a scos din buzunar bani frumosi. "Afize" de Nicolae Tonitza - 160.000 de euro, "Flori de primavara" de Stefan Luchian - 155.000 de euro si tot cu semnatura lui -"Garoafele", de 140.000 de euro si "Macii" - 132.000 de euro. Pe "Panselutele lui Nicolae Grigorescu", magnatul a dat 115.000 de euro, iar pentru "Mare Fermecatoare" de Ion Tuculescu - 105.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » UPDATE/ Tablourile lui Dinu Patriciu, ridicate de executorii judecatoresti