Antena Meniu Search
x

UPDATE / Tânăr dispărut în valurile mării

Prima întâlnire cu marea i-a fost fatală unui tânăr din Bucureşti. A pornit spre litoral împreună cu un prieten şi sora acestuia şi de îndată ce a ajuns, a intrat în mare, cu toate că apa nu avea mai mult de 10 grade. A dispărut însă în valuri.

Vezi și

 Scafandrii l-au căutat 5 ore, dar n-au reuşit să-l găsească. Au revenit în această dimineaţă, însă din cauza vremii nefavorabile, au fost nevoiţi să sisteze căutările după 3 ore.

Tânărul de 26 de ani era din Maramureş, dar locuia în Bucureşti. A mers în Mamaia cu un coleg de muncă şi sora acestuia. Pentru că nu mai văzuse nicioadată marea, bărbatul a vrut neapărat să facă o baie. Chiar dacă vremea nu era tocmai prielnică iar apa avea în jur de 10 grade.

De atunci nimeni nu l-a mai văzut. Când au văzut că tânărul nu se mai întoarce, prietenii lui au sunat la 112. Mai mulţi scafandri şi două ambarcaţiuni ale Pazei de Coastă au ieşit pe mare în speranţa că vor reuşi să-l găsească.

Echipele de căutări s-au întors azi pe mare. După aproape 3 ore însă autorităţile s-au văzut nevoite să sisteze căutările. Vremea s-a înrăutăţit şi ameninţa vieţile scafandrilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / Tânăr dispărut în valurile mării